Polityka prywatności

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas transakcji zakupu; zanim będziemy mogli dokonać transakcji zakupu towaru w naszym sklepie zapytamy Cię o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, oraz dane dotyczące wybranej formy płatności.

Dane zbierane automatycznie; podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące tej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami;  kiedy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

 

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia  zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja nie jest jednak obowiązkowa jeżeli chcesz dokonać zakupu. Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania pieniędzy oraz wysłania Tobie zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążenia Twojej karty kredytowej. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu. Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. Zostaniesz  zapytany czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

 

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, otrzymasz od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również  skontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli do przekazania ważne informacje dotyczące Twojej transakcji. Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą mailową nasz Newsletter. W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania naszego Newslettera.

 

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, możesz wprowadzić  zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, ponieważ są one częścią  rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć. Przysługuje Ci prawo do żądania informacji o treści przechowywanych na Twój temat danych, jak również prawo do żądania zmiany, zablokowania lub usunięcia danych, a także prawo do sprostowania błędów, uzupełnienia lub uaktualnienia Państwa danych. 

 

Wykorzystanie ciasteczek - "cookies".

Sklep internetowy nie zbiera w sposób automatyczny żadnych danych, z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookies podczas samego korzystania z Witryny. Pliki cookies to małe pliki tek-stowe wysyłane przez sklep internetowy i przechowywane na Państwa komputerze zawierające pewne informacje związane z korzystaniem przez Państwa z Witryny i Sklepu Internetowego. Wykorzystywane przez sklep internetowy pliki cookies mogą mieć charakter tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookies są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast stałe pliki cookies są przechowywane także po zakończeniu korzystania przez Państwa z Witryny i służą do przechowywania informacji takich jak Państwa hasło czy login, co przyspiesza i ułatwia korzystanie z Witryny. Sklep internetowy wykorzystuje poniżej wymienione pliki cookie w następujących celach:

  1. Administrator wykorzystuje Cookies Własne w następujących celach:
    a) Konfiguracji serwisu - dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu; - rozpoznania urządzenia Użytkownika Serwisu oraz jego lokalizację i odpowiednio wyświetlenia strony internetowej, dostosowanej do jego indywidualnych potrzeb; - zapamiętania ustawień wybranych przez Użytkownika i personalizacji interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik; - zapamiętania historii odwiedzonych stron w serwisie w celu rekomendacji treści; - rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.
    b) Uwierzytelniania użytkownika w serwisie i zapewnienia sesji użytkownika w serwisie - utrzymania sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła; - poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności weryfikację autentyczności sesji przeglądarki; - optymalizacji i zwiększenia wydajności usług świadczonych przez Administratora. 
    c) Realizacji procesów niezbędnych dla pełnej funkcjonalności stron internetowych - dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu. W szczególności pliki te pozwalają rozpoznać podstawowe parametry Urządzenia Użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb; - poprawnej obsługi programu partnerskiego, umożliwiając w szczególności weryfikację źródeł przekierowań Użytkowników na strony internetowe Serwisu. 
    d) Zapamiętania lokalizacji użytkownika - poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności dostosowanie dostarczanych informacji do Użytkownika z uwzględnieniem jego lokalizacji. 
    e) Analiz i badań oraz audytu oglądalności - tworzenia anonimowych statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych Serwisu, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości. 
    f) Świadczenia usług reklamowych - dostosowania prezentowanych za pośrednictwem Serwisu reklam usług i produktów firm trzecich; 
    g) Zapewnienia bezpieczeństwa i niezawodności serwisu 
    2. Administrator usługi wykorzystuje Cookies Zewnętrzne w następujących celach: 
    a) Prezentowania treści multimedialnych na stronach internetowych Serwisu, które są pobierane z zewnętrznego serwisu internetowego: - www.youtube.com [administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA] 
    b) Zbierania ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych; - Google Analytics [administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA] 
    c) Prezentowania reklam dostosowanych do preferencji Użytkownika z wykorzystaniem narzędzia internetowej reklamy: - Google AdSense [administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA] 
    d) Zalogowania do serwisu za pomocą konta w innym serwisie: - Facebook Connect [administrator cookies: Facebook Inc z siedzibą w USA lub Facebook Ireland z siedzibą w Irlandii] - Google [administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA] - 
    e) Wykorzystania funkcji interaktywnych w celu popularyzacji serwisu za pomocą serwisów społecznościowych:  - Facebook.com [administrator cookies: Facebook Inc z siedzibą w USA lub Facebook Ireland z siedzibą w Irlandii],br> - Pinterest [administrator cookies: Pinterest, Inc. z siedzibą w USA] 
    1) Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do Urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień, o których mowa w zdaniu poprzednim, Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej lub za pomocą konfiguracji usługi. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu Cookies na urządzeniu Użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). 
    2) Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki Cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. 
    3) Ograniczenie stosowania plików Cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej Serwisu.

 

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana przy użyciu protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dla większego bezpieczeństwa nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

 

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Firma przetwarzająca dane: E-mobitel Albert Adamczak NIP: 698-181-15-33

 

E-Mobitel – najlepszy sklep GSM

Jesteśmy prężnie działającą i stale rozwijającą się firmą prowadzącą internetowy sklep GSM. Pragnąc sprostać wymaganiom naszych Klientów, dbamy o ich zadowolenie poprzez najlepszą jakość asortymentu, a także fachową i przyjazną obsługę, która nie zapomina o terminowej wysyłce.

E-mobitel.pl to wyjątkowy sklep z etui oraz częściami do telefonów komórkowych. W naszej ofercie znajdą Państwo także wyjątkowe akcesoria GSM. Pragniemy wychodzić naprzeciw naszym Klientom, dlatego też zadbaliśmy o to, by każdy z nich mógł znaleźć u nas coś dla siebie; coś wyjątkowego, nowego i oryginalnego.

Działamy w zgranym i zorganizowanym zespole, który troszczy się o Klienta. Jesteśmy otwarci i optymistycznie nastawieni na każdy nowy dzień naszej pracy. Spełniamy się w niej, co przekłada się na Państwa satysfakcje z naszych usług.

Jeśli więc szukacie sklepu z case’ami na telefon, akcesoriami GSM typu głośniki, słuchawki, ładowarki, czy Power Banki lub jakościową ochroną ekranu telefonicznego – trafiliście w odpowiednie miejsce.

Szeroki wybór produktów

W naszej ofercie znajdą Państwo produkty najbardziej uznanych i pożądanych marek dostępnych w sprzedaży. Szeroka gama towarów, jakie mogą znaleźć Państwo w spectrum naszych produktów, umożliwia dopasowanie potrzeb każdego Klienta do aktualnego asortymentu.

Atrakcyjne ceny

Bezustannie troszczymy się o to, aby ceny, jakie są Państwu oferowane były jak najbardziej odpowiednie do jakości.

Robimy co w naszej mocy, aby Państwa zadowolenie było odwrotnie proporcjonalnie do cen dostępnych na stronie ;)

Przyjazna infolinia

Wątpliwości przy zakupie? Nic prostszego! Nasi wykwalifikowani pracownicy, z doskonałą znajomością produktów, zrobią co w ich mocy, aby pomóc Państwu w dokonaniu najbardziej trafnego wyboru.

 

Fachowy serwis

Jeżeli niefortunnie zdarzyło się, że Twój telefon uległ mniejszym lub większym zniszczeniom, nie musisz się zamartwiać! W ofercie naszej działalności znajdą Państwo również fachowy serwis z wykwalifikowanymi pracownikami, którzy dołożą wszelkich starań by Państwa sprzęt odzyskał sprawność działania.